Tijd voor verandering (i.v.m. COVID-19)

Ik ben overtuigd van de kracht van lichaamsgerichte begeleiding, en met name MNRI (reflexintegratie). Het versterkt ons zenuwstelsel én ons immuunsysteem. Daarnaast vergroot het onze veerkracht bij stress. Deze eigenschappen zijn zeker nu van groot belang. De angst en onrust die aanwezig is in de wereld, kunnen ons beïnvloeden en uit balans brengen. Het liefste wat ik doe, is je helpen de balans te herstellen, te ontspannen en weer in je kracht te komen.

Daarom heb ik er best even over nagedacht hoe ik, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de maatregelen van het kabinet, je van dienst kan blijven.

Ik heb besloten om tot en met 6 april 2020 mijn werkwijze te veranderen. 

Ik stop gedurende deze tijd met fysieke behandelingen in mijn praktijk aan huis. Ik zie dit als een verstandige keuze richting mijzelf, mijn gezin en mijn cliënten. 

MAAR, we gaan op een iets andere manier werken. We gaan actiever werken, waar mogelijk met gebruik van kinesiologie.
Afspraken bij centrum ZELF! zullen daarom doorgaan. Wel houden we daarbij afstand (de geadviseerde 1,5 meter). Samen kijken we naar waar we balans kunnen brengen. Dit doen we bijvoorbeeld door oefeningen (zelf) te doen.

Vind je het toch onprettig om naar de praktijk te komen, dan kunnen we elkaar online ontmoeten via Skype of Zoom (videobellen).

En verder:

  • Telefonisch, via mail of messenger blijf ik bereikbaar.
  • Ook coaching en begeleiding via Skype of Zoom is mogelijk.
  • Een intake kan via telefoon, Skype of Zoom worden gedaan.

Dus: afspraken gaan door, bij ZELF! en in aangepaste vorm. We houden afstand en werken samen aan jouw doel.

Hierbij blijft gelden: ben je neusverkouden, heb je last van hoest, zere keel of koorts? Of ben je in contact geweest met iemand die (mogelijk) besmet is met het virus of in een risicogebied is geweest? Blijf thuis en zeg je afspraak af of zet je afspraak om naar een Skype of Zoom afspraak.

In geval van urgentie, bel of mail me, dan kijken we samen wat mogelijk is.

Met vriendelijke groet,

W  www.h2blossom.nl
T   06-14244914
M  info@h2blossom.nl