Schakelen of automatisme?

Iedere dinsdag ben ik aan het werk bij ZELF!, centrum voor zelfontdekking. Daar heb ik een ruimte waar ik mijn clienten ontvang.

ZELF! zit boven een brommobiel bedrijf. Dit leidt soms tot verwarring bij een eerste bezoek. Maar het leidt ook tot mooie metaforen.

Vandaag kwam ik aan en zag een auto (occasion) buiten het hek staan. Ik kijk erop uit als ik schuin uit mijn raam kijk. Er staat op: “AUTOMAAT”. Een auto waar je minder hoeft te schakelen omdat dit automatisch gaat dus.

De link met mijn werk en dat van mijn collega’s bij ZELF! is snel gelegd: Het leven gaat namelijk een stuk gemakkelijker naar mate je minder hoeft te schakelen en de dingen meer automatisch gaan. Eigenlijk net als bij deze auto.

Moet jij veel schakelen in je dagelijks leven en wil je liever meer automatisme in leren, gedrag of bewegen? Neem dan eens contact op en dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen. (info@h2blossom.nl) 

www.h2blossom.nl