Corona afspraken

Na een (gevoelsmatig) lange tijd van stilte, is de praktijk vanaf 11 mei weer volledig geopend. In eerste instantie alleen bij ZELF! en inmiddels ook in de praktijk aan huis.

Ik vind het heerlijk om weer aan het werk te zijn! Door het werk een tijdje te moeten missen, ben ik nog meer gaan beseffen hoe graag ik werk met kinderen en volwassenen om ze te helpen hun doelen te bereiken. Of het nou doelen zijn gericht op een betere concentratie, een soepelere motoriek, meer ontspanning of anders.  

Hoe een afspraak in deze tijd in zijn werk gaat?

Ik heb, na advies van mijn beroepsvereniging, BATC, een protocol opgesteld. In dit protocol staat een aantal afspraken die we met elkaar maken. Deze afspraken zijn gebaseerd op de richtlijnen van het RIVM en de genoemde adviezen. U kunt het protocol hieronder lezen. Wanneer u klikt op het plaatje, komt het protocol leesbaar op het scherm.

Daarnaast zijn er een paar andere dingen belangrijk wanneer u naar de praktijk komt. Ik vraag u namelijk om:

  • zelf een hoeslaken en een handdoek mee te nemen;
  • (schone) kleding met lange mouwen en lange broekspijpen aan te trekken, en een paar (schone) sokken (voor degene die op tafel komt);
  • na binnenkomst uw schoenen uit te trekken in de hal, uw handen te wassen en uw jas mee te nemen naar de praktijkruimte. 

Samen zorgen we dat we veilig kunnen werken.

Een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor uw kind of voor uzelf? Stuur dan een mail, neem telefonisch contact op of maak gebruik van de contactpagina. U bent van harte welkom!  ?

Vindt u het toch onprettig om naar de praktijk te komen, dan kunnen we elkaar (nog steeds) online ontmoeten via Zoom (videobellen). 

Met vriendelijke groet,

W  www.h2blossom.nl
T   06-14244914
M  info@h2blossom.nl